Min tilgang til sundhed

Jeg lever sundt, men det betyder ikke, at jeg aldrig spiser usunde fødevarer eller begrænser indtaget af disse til en enkelt dag i ugen, tvært imod. Søde sager indtager jeg dagligt, da jeg har ligesom mange andre, kvinder især, har en trang til snacken.

Mit tatoverede symbol på sundhed
Mit tatoverede symbol på sundhed

Jeg er fan af sundhed, men ikke fanatisk. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med grønsager og med glæde træner 4 dage i ugen. På trods af det, så nyder jeg gerne en is i sommervarmen, spiser et stykke kage med veninderne eller deler en pose bland-selv slik med min kæreste.

Jeg værdsætter at leve en sund og aktiv livsstil, men det handler om balance og planlægning – behovet for mad kommer ikke som en overraskelse og træningen bør ikke udskydes.

Sundhed handler, for mig, om at finde en balance mellem: sund og usund, aktiv og inaktiv, socialt og privat og herved opnå en tilstand af fysisk og psykisk velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.