Min livsstilsændring

Min private livsstilsændring.

Mennesker, som ikke kender mig, har ofte en forestilling om hvem jeg er og hvordan jeg lever mit liv, baseret på mit job, som personlig træner, og qua min uddannelse indenfor ernæring og sundhed.

”Du er sådan en sund en – som ikke spiser slik eller drikker alkohol, undgår indtag af brød, pasta og ris, samt træner hver dag”.

Denne opfattelse møder jeg ofte, hvilket jeg synes er en skam.

Min historie

Jeg har ikke altid set ud, som jeg gør i dag.

Små ændringer har gjort en kæmpe forskel:

  • Indtagelse af 1 portion til aftensmad
  • 20 minutters løb 3 gange om ugen

 

Vægttab / Livsstilsændring (2009 til 2015)

Sund livsstil

Jeg vil selv mene, at jeg lever en sund livsstil, hvori jeg mener, at der skal være plads til lidt af det hele.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg foretrækker at spise kulhydratskilder rige på fuldkorn og fibre, at jeg er vild med grøntsager eller at jeg med glæde træner 4-5 gange om ugen. Modsat er det heller ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan spise slik, drikke alkohol og nyde en pizza engang imellem.

 

For mig virkede det at have fokus på livsstilsændring frem for en midlertidig kur. Hvad der virker for den enkelte er dog meget individuelt. For mig var det vigtigt at nyde “rejsen”, – hvilket indebar at planlægge og være forberedt, samt at være opmærksom ved at tage aktive og bevidste valg.

 

Hvor der er vilje, er der en vej.

HUSK: De små ændringer kan gøre en stor forskel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.