Hensynstagen til individuelle forskelle

Individuelle forskelle gør, at ikke to forløb er ens!

Forløbet er tilpasset til hver enkelt klient – deres historik, skader, preferencer, personlighed, livsstil, hverdag og ikke mindst målsætning.

De fleste af mine klienter ønsker vægttab, i større eller mindre grad, men jeg har også et par stykker, som har et mål om at blive stærkere eller øge muskelmasse. Herudfra planlægger/strukturerer jeg deres træning samt vejleder dem i mest hensigtsmæssig kost.

Kosten

Mange ønsker en kostplan, som jeg tilpasser til deres hverdag og laver med udgangspunkt i deres nuværende kost. Andre har ingen interesse i at følge en kostplan, – gider ikke at veje maden af og tælle kalorier. De har istedet brug for coaching på deres kostvaner og derigennem blive guidet til justering af deres kost.

Træningen

Det samme er gældende for træningen. Nogle klienter kan godt lidt at følge et fast program, – have styr på øvelserne og kendskab til “slagets gang”, mens andre gerne vil udfordres med nye, mere teknisk svære øvelser til hver træning.

 

Forløbet tilpasses 100% til den enkelte klient, med det formål at finde den mindst komplieret og mest hensigtsmæssige vej til at opnå klientens mål!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.