Stærkere, større muskelmasse, lavere fedtprocent og mere energi

Morten Vinther, forløb fra Februar 2017 til Januar 2018

Om forløbet

“Fantastisk forløb! Som far til 3 og med travl hverdag ville jeg blot have ‘opjusteret’ min træningsmotivation. Satte mål med Anja og blev under forløbet mere og mere nysgerrig, da det mundede ud i en masse resultater.

Nye mål blev sat og jeg valgte at fortsætte efter de første 10 uger, med mere fokus på teori, og har nu haft næsten et år hos Anja bestående af udfordrende træning, skræddersyede kostplaner, underholdende væddemål og masser af godt humør.

Anja har guidet/undervist mig igennem fedttab-, styrke og hypertrofi-faser på et højt plan.

Anbefaler kraftigt at bruge en del tid på teori, så du får en god forståelse for hendes anbefalinger.

Om Anja

Anja er ærlig og ligefrem, uden filter, husker detaljer, professionel, elsker hvad hun laver, en dygtig personlig træner og man fornemmer at hun har valgt hendes hverv af alle de rigtige årsager. Samarbejdet har været meget inspirerende.

Er 39 år og bestemt ikke ubekendt med træning og på trods har jeg med Anjas hjælp brudt en del plateau’er, slået flere personlige rekorder i 2017 og fået dyb respekt for hende og det niveau hun træner hendes klienter på.

Det har været meget lærerigt.

Vedholdenhed og motivation

Motivation og vedholdenhed er altafgørende for resultater og Anja arbejder på højtryk med din mentale indstilling, finder hvad der driver dig og det er lykkedes 100% for mit vedkommende.

Specielt i efteråret og vinteren, i forhold til tidligere år, har jeg kunnet mærke en markant forskel på energiniveauet og lysten til at holde mig i gang.

Er nu kilovis af muskler tungere, har næsten halveret fedtprocenten, er meget stærkere og går 2018 i møde med mere i baggagen end jeg havde forestillet mig.

De bedste anbefalinger herfra!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.