Merete Sand Knudsen, August 2019, 16 uger

“Da jeg startede i Performance Gym, var jeg ikke sikker på at det lige var mig, men jeg vidste jeg havde brug for hjælp, og da jeg mødte Anja, var jeg sikker på at det var det rette for mig.

Anja er god til at hjælpe ift de udfordringer man har og til at motivere og hjælpe en på rette vej med synlige resultater.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anja.”


Camilla Trolle, Juli 2019, 30 uger

“Jeg er lidt over halvvejs på mit 2. 20-ugers forløb med Anja – og hvilke forløb Det har været udfordrende, motiverende og ikke mindst meget givende at have Anja med på sidelinjen – til forløb med fokus på vægttab og livsstilsændring. Jeg startede hos Anja sammen med min søster, hvor vi sammen har trænet 1 gang om ugen med Anja.

Anja er super dygtig indenfor hendes felt, har en stor viden om træning og kost og ikke mindst er hun god til at formidle og motivere. Hun har været god til at tilpasse træningen så den udfordrer – men at der også tages højde for en skadeshistorik. Hun har været god til at presse mig og holde motivationen oppe når det har stået stille.

Igennem mit 1. forløb tabte jeg næsten 15kg og vedligeholdte min muskelmasse, som er opnået med inspiration til kostmængder og 3x træning om ugen, masser af gåture – men stadig med plads til sociale arrangementer.

Det har været fedt at Anja er af den overbevisning at det er en livsstilsændring og nye vaner der er omdrejningspunktet, og ikke en kur. Alt mad er tilladt, men i de rigtige mængder – og hvis der er en bytur eller andet i sigte, så kan man spare op til det. Generelt har Anjas inspiration til en madplan gjort mig mere bevidst om mine madvalg, og jeg tænker ofte nu -har jeg virkelig lyst til det, eller er det bare fordi det står foran mig?

Jeg kan kun give den største anbefaling af Anja – hun er super dygtig, inspirerende og motiverende at træne med. Det er med vemod at mit forløb lakker mod ende, men den belast og viden Anja har givet mig i forløbet, gør at jeg føler mig tryg ved at fortsætte den sunde livsstil på egne ben.

Tusind TAK Anja for din hjælp med at sparke mit vægttab igang – livet er nu lettere på flere måder og jeg føler mig stærkere end nogensinde ???”


Jakob Bording Andersen, Juni 2019, 60 uger

“Tusind tak for samarbejdet de seneste halvandet år! Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde med dig ? Jeg kommer til at savne de 2 gange om ugen ?
I starten havde jeg store problemer med min skulder, og lægen havde dømt den til operation, pga mange års håndboldtræning, var den slidt ned. Men Anja fik trænet mine muskler op, omkring skulderen , så jeg undgik operation, og mærker stort set ingenting i dag i den ?
Samtidigt et overall vægttab på ca. 10 kg.”


Camilla Houmark, Februar 2019, 20 uger

“Jeg har været i 20 ugers forløb hos Anja, og kom med ønsket om at få mere overskud i hverdagen, få det godt i min egen krop og tabe mig. Jeg var i en stresset periode med søvnproblemer og generelt utilfreds med hvordan jeg så ud.
Allerede et par uger inde i forløbet kunne jeg mærke forskel på min krop. Jeg begyndte at sove bedre, jeg havde det bedre, mit overskud voksede og jeg blev en gladere pige. Jeg kunne også mærke at min krop blev stærkere og sundere imens jeg tabte mig.
Anja har hjulpet mig med at se anderledes på kost, og hjulpet mig med at træne effektivt.
Efter forløbet fortsatte jeg hos Anja med at få lavet træningsprogrammer, og mine mål er nu nogle andre. Det er fedt at have en træner der kan hjælpe og guide dig til dine mål og ønsker.
Anja er dygtig, motiverende og hun ved hvad hun laver. Der er ikke noget som er tilfældigt når hun laver et program og vejleder dig. Hun er altid i godt humør og klar på at motivere dig under træningen. Om dine mål er en sundere og stærkere krop, gøre noget godt for dig selv, vægttab, øge muskelmasse eller noget helt andet – så vil jeg give mine varme anbefalinger til Anja.”

Niels Christian, December 2018, 30 uger

“30 ugers rejse, hvor fysiske og sundhedsmæssige grænser er blevet flyttet. Det har været et fantastisk forløb med Anja som en professionel, hård og motiverende personlig træner.
Der er blevet arbejdet med vægttab og styrkelse af rygmuskulaturen som noget af det primære. Samtidig har det været med godt humør hele vejen igennem og særdeles lærerigt. Ud over den fysiske træning, så har der også været fokus på kosttilpasning, så sund kost ikke er et uoverskueligt projekt i hverdagen, men en naturlig ting. Det gælder både i at vælge de gode ting fra supermarkedets hylder og i at tænke sammenhængende om sine daglige måltider.
Personligt føler jeg mig mere veloplagt i det daglige.
Resultaterne har gjort det let at være fokuseret hver gang til de to ugentlige træninger, dels på bootcampen for mænd, “Ta’ dig sammen, mand”, og den personlige træning.
Jeg giver de bedste anbefalinger om et træningsforløb med Anja.”

Mathias Lilhauge 2018, 10 uger

“Efter mange år med elite sport og styr på kost + træning, var jeg igennem et længere skadesforløb inkl. 2 knæoperationer. Motivationen var i bund og vægten var i top. Jeg har før været ved Performance Gym med fantastiske resultater, så tog naturligvis kontakt til dem igen.

Denne gang startede jeg forløb ved Anja og det var lige hvad der skulle til! Anja er topmotiveret og det smitter.

Der er 100% styr på hvorfor man laver de forskellige øvelser og hvor de skal tage dig hen på den lange bane. Med fokus på detaljerne kom jeg hurtigt tilbage til en hverdag med træning.

Det kan klart anbefales at tage kontakt til Anja hvis man skal bruge lidt hjælp til at ændre dårlige kostvaner og/ eller har brug for lidt ekstern motivation til at komme i gang med træning.”


Maria Moldrup 2018, Forberedelse til værnepligt

“Jeg startede i marts 2017, mit forløb med Anja. Jeg trænede før flere gange om dagen, men uden resultat.

Anja er super kompetent og energisk i hendes arbejde, og den energi og entusiasme smitter. Anja har formået, at lave kost- og træningsplaner, så de har været skræddersyet til min hverdag. Anja, har hjulpet mig med træning til min nu overstået værnepligt.

Derudover har hun også været en stor hjælp i forbindelse med et biluheld, kun 2 måneder før jeg startede i militæret. Jeg kom til Anja mit i vores forløb med piskesmeld i hele ryggen. Med hjælp fra fysioterapeut og genoptræning fra Anja nåede jeg at blive klar til at gennemføre min værnepligt.

Jeg kan varmt anbefalde Anja, hun er super dygtig, kompetent og opmærksom på sine klienter.”


Pia, August 2018, Deltager på livsstilsforløb

“Jeg har deltaget i Anjas livsstils forløb på 20 uger, hvor der hver uge indgår 1½ times fælles træning, en times personlig træning samt kostvejledning. Mit fokus og mål med forløbet har været at komme af med lændesmerter, komme i form efter 3 fødsler, vægttab samt at blive glad for at træne. 
Det har været 20 helt fantastiske uger. Jeg har fået mere ud af forløbet, end jeg havde drømt om.
Anja er en fantastisk træner og person. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til alle, der har brug for hjælp, støtte og motivation til livsstilsændring og/ eller at nå et bestemt mål med træning. Anja er rigtig god til at motivere, og hun er tilpas med støtte eller skub i den rette retning.
Jeg har gjort stor brug af Anjas kostplan og hendes vejledning ift. hvordan man håndterer vægttab samtidigt med at man også kan indgå i sociale arrangementer.
    • Jeg har i forløbet tabt mig 15 kg – og jeg er lykkelig over, at jeg endelig har fået de rette redskaber til at turde tro på, at jeg kan tabe mig. Tak Anja.
    •  Jeg har heller ikke længere lændesmerter (som jeg har haft i 15 år).
  • Om jeg er blevet glad for træning? Jeg frygter ofte træningen, da jeg ved at det bliver hårdt, og jeg vil blive presset mere, end jeg selv ville gøre i egen træning. Jeg tænker altid efter en træning: “Hvorfor starter jeg ikke hver morgen på denne måde?“, så det er egentligt en sjov indre dialog, jeg har med mig selv hver uge før- og efter træning.  
Det er så godt for mig, at have Anjas støtte. Jeg har derfor valgt, at jeg fortsætter endnu 20 uger med Anja. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i årevis.
Giver Anja alle mine anbefalinger”

Christina Jørgensen, Juni 2018, Deltager på livsstilsforløb

“Som en afslutning på mit livstilbootcamp på 20 uger sammen med Anja bliver jeg nød til, at fortælle alle, hvor super fedt det forløb har været.

Det at kombinere en fællestræning sammen med en flok skønne kvinder og en personlig træning hver uge fungere rigtig godt. Det er sjovt, men samtidig benhårdt og med Anja som træner super professionelt.

Det har været 20 uger hvor mit mål var, at komme ned i vægt og med Anja, som min træner og coach, har vi sammen justeret kost og træning undervejs, så jeg nu er på rette vej.

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anja. Hun er en glad og positiv træner der elsker det hun gør, nemlig at hjælpe andre, og det siger rigtig meget om hende 😀
Jeg glæder mig til, at starte op igen den 6 august til et nyt livstilsbootcamp sammen med Anja og de andre på holdet.”


Hanne Damgaard, Juni 2018, Deltager på livsstilsforløb

“Netop afsluttet 20 ugers livsstilsbootcamp med Anja. Det har været 20 fantastiske uger med masser af motivation, masser af gode snakke om kost og træning, og masser af grin.

Fantastisk kombination af træning med andre skønne kvinder 1 gang om ugen, og personlig træning 1 gang om ugen. At træne med andre er en stor motivationsfaktor for mig, så derfor er dette koncept lige noget for mig, og hvor man samtidig har Anja en time for sig selv, hvor focus ligger 100% på en selv.

Anja er mega professionel, hård og direkte, men altid med et glimt i øjet, og et smil, hvilket passer mig godt. Jeg kan kun give Anja mine allerbedste anbefalinger. Har tilmeldt mig yderligere 20 uger, som vel også er en anbefaling i sig selv.

Glæder mig vildt til at få sat nogle nye mål, som det nok skal lykkes at få indfriet med Anjas hjælp.”


Mette Poulsen, Maj 2018, 20 ugers forløb

“For nylig afsluttede jeg et 20-ugers forløb hos Anja. Et forløb som medførte et vægttab – hvilket også var den primære motivation for at opsøge Anja. Men jeg fik så meget mere med derfra.

Jeg lærte som forventet en masse nyt om kost og om hvordan jeg effektiviserede min træning, men faktisk endte det primære fokus med at være et forsøg på at ændre meget gamle mønstre og tankegange, og Anja var igennem den proces en meget dygtig, vidende, opmuntrende og motiverende træner.

Den slags større ændringer tager tid, og ved forløbets ophør frygtede jeg, at jeg ville falde tilbage i en masse gamle vaner – for det har jeg jo gjort så mange gange før, når jeg har været på kur. Men denne gang er anderledes – og det takket være Anja.

Tak for 20 gode uger, Anja. Tak for de mange gode snakke, de opmuntrende kommentarer, de hårde men kærlige pisk og for rigtig god træning. Og i høj grad tak for alle de redskaber, du har givet mig. Jeg vil til enhver tid give dig de bedste anbefalinger!”


Sebastian Hvidt, Marts 2018, 1 års samarbejde

“Jeg har netop afsluttet et års samarbejde med Anja. Med hjælp fra Anja og hendes umådeligt høje ekspertise har jeg opnået resultater, som jeg ellers ikke ville være i stand til at opnå.

Hun er hård og har rykket mine fysiske grænser, hvorfor jeg nu nærmest aldrig har været i bedre form.

Vi har gennem mit forløb opsat flere (del)mål sammen og justeret ind, hvor der har været brug for det. Med hjælp fra Anja og hendes store viden, nåede vi hver gang i mål med de små delmål, der hen ad vejen blev opstillet. Jeg har gennem forløbet fået en kæmpe viden omkring kost, træning og selve det at bibeholde den livsstilsændring, som egentlig var hovedformålet med forløbet.

Hvis jeg havde muligheden, ville jeg være i forløb ved Anja for evigt! Jeg kan varmt anbefale alle, der ønsker en livsstilsændring og en optimering af dem selv at tage kontakt til Anja – det vil man ikke fortryde!

Du er sej, Anja!!”


Nikolaj Basballe, April 2018, 2 x ugen i 10 uger

“Tak for 10 super gode uger Anja.

Jeg er taknemmelig for, at du har givet mig gejst og motivation for at begynde at træne igen! Jeg er taknemmelig for, at du har vist mig, at man sagtens kan træne selvom man har dårlige knæ og skuldre.

Jeg er super klar og motiveret til, at fortsætte min nye livsstil.

Din passion og tilstedeværelse under træningen har betydet meget for mig. Du har presset mig, grinet af mig, men også rost mig

TAK!”


Morten Vinther, Januar 2018, 2 x ugen i 10 uger + 1 x ugen i 20 uger.

“Fantastisk forløb! Som far til 3 og med travl hverdag ville jeg blot have ‘opjusteret’ min træningsmotivation. Satte mål med Anja og blev under forløbet mere og mere nysgerrig, da det mundede ud i en masse resultater. 

   Nye mål blev sat og jeg valgte at fortsætte efter de første 10 uger, med mere fokus på teori, og har nu haft næsten et år hos Anja bestående af udfordrende træning, skræddersyede kostplaner, underholdende væddemål og masser af godt humør. Anja har guidet/undervist mig igennem fedttab-, styrke og hypertrofi-faser på et højt plan.

   Anbefaler kraftigt at bruge en del tid på teori, så du får en god forståelse for hendes anbefalinger.

    Anja er ærlig og ligefrem, uden filter, husker detaljer, professionel, elsker hvad hun laver, en dygtig personlig træner og man fornemmer at hun har valgt hendes hverv af alle de rigtige årsager. Samarbejdet har været meget inspirerende.

   Er 39 år og bestemt ikke ubekendt med træning og på trods har jeg med Anjas hjælp brudt en del plateau’er, slået flere personlige rekorder i 2017 og fået dyb respekt for hende og det niveau hun træner hendes klienter på. 

   Det har været meget lærerigt.   

   Motivation og vedholdenhed er altafgørende for resultater og Anja arbejder på højtryk med din mentale indstilling, finder hvad der driver dig og det er lykkedes 100% for mit vedkommende.           

   Specielt i efteråret og vinteren, i forhold til tidligere år, har jeg kunnet mærke en markant forskel på energiniveauet og lysten til at holde mig i gang. Er nu kilovis af muskler tungere, har næsten halveret fedtprocenten, er meget stærkere og går 2018 i møde med mere i baggagen end jeg havde forestillet mig. 

   De bedste anbefalinger herfra!”


Emma Andersen, Januar 2018, 3 x ugen i 20 uger

De 20 uger med Anja har været fantastiske!

Vi fik lavet en kostplan som jeg uden problemer har kunnet overholde, og som jeg også kan overholde i fremtiden, dog med plads til slik, kage, alkohol og hvad der nu ellers hører til et “normalt” liv.

Jeg har nydt hver eneste træning og er altid kommet ud og været i bedre humør end før træningen startede 🙂


Anne Haglund, Livsstilsforløb januar-december 2017

I januar 2017 startede jeg hos Anja, sammen med nogle andre friske damer, på livsstilsforløbet. Jeg havde født min dreng i marts 2015, men var aldrig rigtig kommet i gang igen. Jeg har tidligere trænet meget, men nu følte jeg mig træt, energiforladt og var meget ked af den måde min krop så ud på. Jeg var så klar på at komme i gang og tabe de ekstra kilo der stadig sad på kroppen efter min graviditet. Det var for mig meget grænseoverskridende at indrømme at jeg ikke selv kunne komme i gang igen, og at jeg havde brug for hjælp! Men jeg har ikke fortrudt at jeg tog kontakt til Anja og valgt at bruge pengene på at få det godt igen, både fysisk og psykisk.

Anja har for mig været stærkt motiverende og hun har formået at finde kernen i netop de problemer jeg havde med både kosten og motivationen. Vi har haft flere samtaler, hvor vi har diskuteret hvad sundhed er for mig, og hvad det vil sige at spise sundt. Det har været fantastisk at få vendt de tanker der har fyldt i mig, og få ryddet lidt op i de forestilling jeg har pålagt mig selv. Min dårlige samvittighed over de madvalg jeg engang imellem træffer, er stort set forsvundet, og min kost er blevet mere balanceret. Jeg har fået øjnene op for en anden måde at tilrettelægge min kost på, som fungerer for mig, men også for min familie. Det har været vigtigt for mig at der sammen med alle de gode valg jeg har truffet, og så er plads til at der kan spises pizza og drikkes en øl.

Anja er en hård og effektiv træner og med hendes hjælp har jeg formået at komme ned på den vægt jeg gerne ville, allerede i løbet af de første par måneder. Efterfølgende har vi fokuseret meget på at få korrigeret min holdning, da jeg har haft et stort og uhensigtsmæssigt svaj i ryggen. Jeg oplever nu at have mindre ondt i min ryg samt mindre hovedpine. Derudover har vi arbejdet mentalt med at tallet på vægten ikke er bestemmende for hvordan jeg skal opfatte min krop. At vægtøgning ikke nødvendigvis er lig med mere fedt på kroppen, men kan være positivt. Jeg har siden forløbsstart i januar fået mere energi og er blevet glad for min krop igen.

Nu hvor jeg er midt i min anden graviditet, arbejder vi primært på at holde formen vedlige, styrke kroppen, samt at min vægtøgning ikke bliver for stor. I min første graviditet tog jeg mere end 20 kg på, og det har jeg været meget bekymret for skulle ske igen. Anja er igen virkelig dygtig til at forstå hvad jeg har brug for og hvordan træningen kan tilrettelægges så jeg har overskud til at komme afsted og få brug min krop. Derudover har hun også rigtig godt styr på hvordan jeg kan træne og hvilke øvelser der er gode, når maven kommer i vejen. Vi har igen haft en del samtaler omkring vægtøgning i min graviditet, og hvad jeg selv kan gøre for at holde vægten på rette spor. Det har været en udfordring for mig, at se vægten stige igen, selvom det er en naturlig del af en graviditet.

Jeg oplever Anja som meget dedikeret, sympatisk og virkelig dygtig. Der er ingen tvivl om at hun brænder for sine klienter, og for at de skal opnå lige præcis de resultater de vil. Hun er motiverende, både mht. træning og kost. Hun forstår at få det bedste frem, og at få folk til at give alt hvad de har i sig til træning. Derudover er hun virkelig god til den motiverende samtale, så man også er med psykisk.

Hun har mine bedste anbefalinger.  


Lehel-Csaba Pálfi, December 2017, 3 x ugen i 20 uger

Jeg har trænet med Anja i 22 uger 3 dage om ugen, og kan kun sige at det nok har været de vildeste 22 uger i mit træningsliv

Meget kompetent og yderst motiverende. Jeg har nået alle mine mål, og mere til.

Skadesramt knæ fikset, vinket farvel til smerter i ryggen , og nå ja.. lige smidt 20 kilo som bonus.

Alt i alt kan jeg kun lovprise hele forløbet i Performance Gym, og kan kun anbefale alle at give sig selv det boost man får af hendes kyndige vejledning, uanset om det er skavanker man vil have væk, eller bygge noget styrke.


Ditte Kobberup, 2 x ugen i 20 uger

“Jeg har trænet med Anja i 20 uger, med det formål at skulle tabe mig.

Anja har været ekstrem motiverende og forstående, samtidig med at hun har kunne presse mig.

Jeg vil give Anja mine bedste anbefalinger, hun er virkelig dygtig og kompetent til det hun laver. Hun har en utrolig viden, om hvordan kroppen fungere, og hvordan man opnår forskellige resultater via kost og træning.

Det har været en fornøjelse at træne sammen med hende, og opnå et stort vægttab.”


Steffen, September 2017, 2 x ugen i 10 uger 

Jeg valgte at indgå i et 10 ugers forløb hos Anja, efter at have set vægten stige og stige i for lang tid.
Det er et af de bedste valg jeg har truffet!

Dels synes jeg, at jeg blev taget seriøst og fik en varm modtagelse. Hertil kommer at jeg fik helt nye redskaber til at ændre min kost til en anden, og ikke mindst har træningen været spændende, lærerig og HÅRD. Dog hele tiden på det rette niveau.


Imens jeg har fået en bedre kondi, en anden kost og et bedre mentalt velvære, har jeg også set mig selv tabe 11 kg langt lettere end jeg havde troet det muligt.


Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for mit forløb og ved at jeg ender med et forløb mere. Det kan betale sig!


Lene Hallberg, 1 x ugen i 10 uger

“Jeg har trænet med Anja i 14 uger, hvor mit mål har været primært at blive stærkere, få sat min træning i system og samtidig tabe nogle kilo.

Det har været meget motiverende og lærerigt at træne med Anja. Jeg har fået super gode programmer, god vejledning og er blevet presset til lige at yde lidt ekstra.

Jeg er blevet væsentlig stærkere og har det bare generelt 10 gange bedre med mig selv.

Jeg kan klart anbefale et træningsforløb med Anja:)”


Rikke, August 2017, 2 x ugen i 10 uger

“10 uger med Anja – det er 10 uger for lidt!”

Hver squat, hvert løft og hver tur med prowleren har været en udsøgt fornøjelse, selvom mit ansigtsudtryk nok har fortalt en lidt anden historie til tider 😉

Anja er en fantastisk træner, som formår at presse en til det yderste og så lige 5 kilo mere, hvor jeg selv ville have givet op. Jeg har været på randen til tårer af udmattelse, men aldrig har jeg været ked af det. For Anja presser dig med et smil på læben og en kæk kommentar.

Mit mål var ikke at nå en lynkur mod de ekstra kilo, men at kunne finde en livsstil, som jeg kan fortsætte med. At komme ind i nogle gode rytmer og gøre det på min måde. Det har Anja forstået og hun har fuldstændigt ramt plet på, hvad det gerne var, at jeg ville opnå. 

Jeg har ikke blot tabt nogle kilo og haft nogle gode uger med Anja. Jeg har fået mig en veninde og en person, som jeg ved jeg kan skrive til med dumme spørgsmål, kost og træning selvom jeg desværre ikke kan være under hendes vinger for evigt.

Anja har mine varmeste anbefalinger, 6 stjerner ud af 5 mulige. Tak for hård træning, grin, sladder og sjove historier! Ses til bootcamp chef.


Louise Funk, Juli 2017, 20 ugers livsstilsbootcamp + 2 x ugen i 10 uger:

Jeg har været på 20 ugers bootcamp ved Anja – det har været de vildeste 20 uger, denne unge dame forstår virkelig at få det bedste frem i sine klienter. Hun står altid klar med et smil og nogle opmuntrende ord.

Jeg har i mit forløb haft nogle personlige udfordringerne, som gjorde at mit første mål ikke var realistisk. Sammen fandt vi den rigtige vej for mig både med kosten og træningen – tilpasset præcis til mig og mine udfordringer.

Takket været Anja og hendes stor passion for at hjælpe andre, står jeg nu ikke kun letter angående kg., men letter i sindet og stærkere i kroppen. Jeg tager ikke længer, stærk og vandedannende smertestillende medicin – og vågner ikke med stærke smerter hver morgen.

Vil til en hver tid anbefale Performance Gym Århus og personlig træner Anja – både bootcamp og individuel træning – dette sted får dobbelt 5 af mig ?????


Rene, Maj 2017, 2 x ugen i 10 uger:

Ambitiøs og seriøs på kundens vegne, anerkendende i træningen, vel forberedt, kompetent, fantastisk sparringspartner, altid positiv og ikke mindst sjov og humoristisk (når det gør mest ondt)!

Anja er en gæv vestjyde, som får min bedste anbefaling, efter jeg har været kunde hos hende og Performance Gym Aarhus gennem store dele af foråret 2017. 

Man er jo blevet 40, har travlt på jobbet og ikke mindst med familien, så derfor kan det være svært at have fokus på egen velvære!

Med Anja, som coach og tovholder, er det lykkes mig at smide nogle af de overflødige kilo, øge muskelmassen, og ikke mindst øge velværet, energien og mit fokus på at indtage ”den rigtige mad”.

”Husk proteinerne, drik ikke dine kalorier, det er ok med ”lidt” kulhydrater, husk at få sovet og slappet af”…., den positive coaching/opmuntring har lydt gentagne gange gennem foråret fra Anja, og har klæbet sig fast til nethinden med det fokus at være retningsgivende for tiden der kommer!


Christine Sørensen, Juni 2017, 2 x ugen i 10 uger:

Efter 10 ugers hård træning og kostomlægning hos Anja Lambek, er jeg nu 11,7 kg lettere og 32 cm mindre. Det er næsten det doblet af hvad mit mål var, til at starte med, altså de 6 kg. Jeg er utrolig stolt over mit resultat og kan næsten ikke få mine arme ned over, at det er gået så godt.

Anja har igennem forløbet været god til at presse mig. Hun har fået mig til at indse, at jeg godt kan presses mere end, jeg selv har troet. Anja, som træner, kan jeg stærkt anbefale. Hun er nede på jorden og er personlig og kærlig over for børn, men er også hård og presser en. Jeg har selv haft min søn med og han er ofte kommet op i hendes arme, så mor her kunne træne.

Men hun har også været hård og kontant, det kan mærkes i kroppen, av av. Efter en god hård træning tænker man: ” jeg er færdig ”, men nej. Så skal vi lige have en ekstra øvelse, som altid er super hårdt, når man nu er smadret. Ih tak Anja, ment på en meget positiv måde, for jeg kunne jo godt mere.

Hårdt arbejde betaler sig og det har jeg bevist over for mig selv. Det har givet mig selvtilliden tilbage. Troen på at jeg kan, har Anja fået frem i mig og det er jeg utrolig taknemmelig for. Det har givet mig mere selvtillid til at jeg sagtens kan forsætte.


Julie, Juni 2017, Livsstilsforløb

Tusinde tak for et fantastisk forløb!

Det har været fedt, spændende og udfordrende at blive presset i træning så langt hen i graviditeten. Det har givet mig energi, styrke og en bedre holdning på trods af, at jeg er blevet tungere foran.

Jeg kan mærke en klar forskel på første og anden graviditet, og jeg er sikker på at det kommer mig til gode under fødslen og bagefter. Vigtigst føler jeg mig rigtig godt tilpas, jeg føler mig stærkere og den tunge mave er slet ikke så slem at bære rundt på 🙂 

Jeg synes det har været et forløb med rigtig god varieret træning, god vejledning, god kontrol af hvad den gravide krop kan og ikke mindst fantastisk stemning hver eneste gang 


Lone, Juni 2017, Livsstilsforløb

Tusind tak for nogle fantastiske uger, i herligt  selskab med 5 andre pragtfulde piger, som alle har bidraget til at bootcampen har været rigtig god.
 
Du har været en meget dygtig og kompetent træner, som virkelig brænder for det du laver.
Det har hver gang været en hård, svedig og hæsblæsende fed træning som virkelig har givet resultater. Jeg er blevet presset og følt at jeg rykkede mig helt vildt. Tak for det ??
 
Glæder mig til de næste 20 uger ?️‍♀️
Kan kun anbefale andre at prøve kræfter med en bootcamp i dit selskab.

Sebastian Hvidt, Juni 2017, 2 x ugen i 10 uger

“Det har været en udsøgt fornøjelse at have Anja som træner.

Det har på alle måder været en lærerig oplevelse. Billederne og det resultat, der er kommet ud af mit forløb hos dig, giver kun motivation til det arbejde der fremadrettet ligger for døren.

Jeg ser meget frem til at påbegynde endnu et forløb til efteråret!”